ONZE STYLISTEN

WAUWCLOSET STAAT VOOR PERSOONLIJK CONTACT

Daarom bieden wij je de mogelijkheid om op locatie langs te komen, of brengen wij jou in contact met onze stylisten. Ook organiseren wij events waar onze stylisten jou persoonlijk kunnen adviseren.


Emanuela Giorgi

Voor iedereen die met minder kleding er toch leuk en nieuw uit wil zien of wanneer je gewoon, eens een keer een andere kledingstijl wilt uitproberen. Want zeg nu zelf, hoeveel kleding hebben we die we maar een paar keer hebben aangehad? Hoe vaak koop jij niet iets wat je al in de kast hebt hangen en dus niet draagt?

Mijn naam is Emanuela Giorgi ik ben kledingstyliste en verzorg vanuit mijn eigen bedrijf Just Your Style, kleding, kleur en stijladviezen. Dit doe ik voor bedrijven en particulieren.  In de afgelopen 25 jaar is er heel veel verandert op het gebied van de kleding industrie. Er komen steeds meer collecties en het aanbod is enorm, wat het vaak lastig maakt voor klanten om een juiste keuze te kunnen maken.

Ik leer jou met minder stuks meer combinaties te maken, wie wil dit nu niet? Daarmee bespaar je geld, tijd en je bent ook nog eens duurzaam bezig. Ik help jou graag met de WAUW look!    

JUST YOUR STYLE