Algemene vragen

Hoe lang is een huurperiode?

Je kunt je kledingstukken voor een periode van 1 week, 2 weken of 4 weken huren, afhankelijk van je abonnement. Verlengen is mogelijk als het nog niet gereserveerd is. Je kunt je gehuurde kledingstukken maximaal 1 keer verlengen. We raden je aan om je reservering minimaal 2 dagen voorafgaand aan je evenement te plaatsen, zodat je voldoende tijd hebt om je WAUWfactor look te completeren.

Kan ik kleding reserveren?

Jazeker, stuur ons een email met het reserveringsverzoek. Kledingstukken kunnen 2 maanden van tevoren gereserveerd worden. We raden je aan om je reservering minimaal 2 dagen voorafgaand aan je evenement te plaatsen om teleurstellingen te voorkomen.

Wat als er per ongeluk een vlek of beschadiging is?

Een ongeluk kan snel gebeuren. Kleine gebruikssporen en beschadigingen tot EUR 30,- zijn in de huurprijs inbegrepen. Alleen bij onherstelbare schade, diefstal of verlies berekenen wij 50% van de koopprijs.  

Hoe wordt de kleding gereinigd?

Onze kleding en accessoires worden op door onze partner wasserij VENDRIG BV professioneel gereinigd. Elk item wordt gestoomd, gecontroleerd op kwaliteit, gestreken en zorgvuldig verpakt, zodat het weer als nieuw voor de verhuur klaar is.

 

Vragen over de Stijl en Pasvorm

Hoe weet ik of de kleding past?

Om zeker te zijn dat de kleding past kun je in de beschrijving van elk kledingstuk de aanbevolen maat vinden. Als je je zorgen maakt over hoe een kledingstuk valt, neem dan contact met ons op of laat je adviseren door onze stylisten. 

Wat doe ik als een kledingstuk niet past?

Als een kledingstuk niet past en jij meld dit binnen de eerste twee uur na ontvangst dan kunnen wij voor jou een vervangend kledingstuk leveren. Aanpassingen of verstellingen van kleding is niet toegestaan.

 

Vragen over Levering en bezorging

Hoe wordt de kleding geleverd?

Op dit moment bieden wij in regio Utrecht een persoonlijke koerier service die de kleding naar je deur brengt. In de rest van het land wordt de kleding geleverd door DHL.

Hoe lang is de levertijd?

De standaard levertijd is minimaal 2 werkdagen. 

In welke regio levert WAUWcloset?

Wij leveren de kleding af door heel Nederland per post. In de regio Utrecht wordt de kleding geleverd door een WAUWcloset koerier. 

Hoe hoog zijn de verzendkosten?

Bij ons betaal je geen verzendkosten. Deze zijn al inbegrepen in de huurkosten.

 

Vragen over kleding retourneren

Hoe kan ik mijn kleding terugsturen?

Als je in de regio Utrecht woont kunnen de kleding persoonlijk komen ophalen bij jou of je retourneert de kleding kosteloos via DHL.

Na dat je alle persoonlijke items uit je kledingstukken verwijderd hebt, pak je de kleding in dezelfde WAUWcloset originele verpakking in. Daarna kun je ons voor een afhaalafspraak bellen of kun je gebruik maken van de achterkant van het adreslabel om gebruik te maken van de vooruitbetaalde retour regeling en breng de WAUWcloset tas naar een DHL afleverpunt. Je mag de kleding ook op ons kantoor op de Handelsweg 2 in IJsselstein afgeven. De openingstijden hiervan zijn ma-vr van 9:00-17:00 uur.

Wat gebeurt er als ik de kleding te laat retourneer?

Eindigt je huurperiode op een zondag of feestdag dan mag je de kleding de eerstvolgende werkdag inleveren.

Helaas heeft het laat retourneren van de kleding het effect dat de volgende persoon die van plan was om de jurk te huren, dit niet meer op tijd kan. Om ervoor te zorgen dat alle klanten verzekerd zijn van een WAUWervaring, wordt een vergoeding van €5,- per dag per kledingstuk in rekening gebracht. 

Als je nog andere vragen hebt, kun je ons ook altijd bellen, mailen of chatten via onze website.

Jullie WAUWcloset team

Telefoonnummer 0302123009

Whatsapp 06-17952259