Wat onze leden over WAUWcloset vertellen
"Ik besef steeds meer hoe fijn en relaxed het is om nu te beschikken over zo’n mooie garderobe. Ik heb altijd een drempel gehad om kleding te kopen omdat ik me altijd schuldig voelde wanneer ik iets kocht, wegens alle vervuiling en overvloed. Vandaag kreeg ik zo’n blij gevoel dat ik met jullie concept me niet meer schuldig hoef te voelen. Ik beschik nu over een prachtige garderobe die ik hopelijk mag gaan delen met heeel veel mensen."
Jolanda
"Toen ik deze jurk aan deed gaf dit mij een overweldigend gevoel, elegantie, stijlvol & vrouwelijk. Deze jurk liet mij stralen. De complimenten die ik ontving die avond bevestigde mijn gevoel. Laat de feestjes maar weer komen, dan mogen andere vrouwen stralen in deze jurk!"
Samantha

 

"Hier kan je perfecte en duurzame outfits huren.

Fantastische en professionele service, heel veel keus.
Sinds een half jaar ben ik klant van WAUWcloset.nl waar je prachtige kleding en accessoires kan huren: voor een feestje, cocktail party of gewoon naar je werk. Veel keus, bekende merken en wat belangrijk is, kleding huren is duurzaam!Ik koop bijna geen kleren meer, behalve basics garderobe. Het abonnement die ik bij WAUWCLOSET heb zorgt ervoor dat ik regelmatig nieuwe outfits draag. Mijn kleding kast is eigenlijk bij WauwCloset."

Monika

 

"Na een jaar geen kleding kopen om me bewust te worden van mijn koopgedrag, vroeg ik voor mijn 40e verjaardag een stijladvies waarmee ik meer duurzame en goede keuzes kon maken. Na een garderobe check, kleur en stijladvies maakte ik in de middag kennis met WAUW Closet. Inmiddels ben ik weer 4 maanden aan kleding lease verder, met groot plezier en een nog beter gevoel. 

Met mijn stijladvies heb ik mijn kledingkast aangevuld met een aantal duurzame basis stukken en samen met mijn WAUW abonnement kan ik nu blijvend mijn koopgedrag heel beperkt houden en er leuk uit zien, juist omdat ik het niet koop. 

Ik geniet van de outfits die ik mag leasen, zoals deze “sneeuwwitte” outfit. Hierin had ik echt het WAUW gevoel, een outfit die ik niet zo snel zou kopen maar waar ik me heel bijzonder in voelde!"

Nelsy

 "Ken je het fijne gevoel wat je hebt als je na het winkelen thuis komt met heel veel mooie kleding? Dat gevoel heb ik elke maand als ik 8 kledingstukken heb uitgezocht bij Wauwcloset.com. Mooie, schone, modieuze kleding voor elke gelegenheid. Het voelt als een verlenging van mijn kast met zoveel kledingstukken. Elke maand kun je kijken wat er bij je op de agenda staat en daar kun je rustig op afspraak je kledingstukken op uit kiezen. Echt... ik ben zo blij dat dit er is. Je krijgt goede adviezen en het is makkelijker eens iets uit te kiezen wat buiten je comfortzone ligt. Minder te wassen was, milieuvriendelijk.. echt een aanrader !"

Mariken

 "Drie maanden heb ik nu het basis-abonnement van WAUWCloset. Vier items en elke maand wisselen. Het is een feest om iedere maand in deze megagrote kledingkast te snuffelen. En Hanh helpt je uitgebreid. Ze neemt echt de tijd om alles voor je uit te zoeken en te combineren. Keus is er genoeg; van prachtige designerskleding tot comfortabele vesten. Ik heb het vest bijna de hele maand gedragen. Heerlijk materiaal en het paste ook nog eens overal bij. En met kerst droeg ik een glitterjurk! Ook gewoon in deze tijd, lekker thuis. Ik word heel blij van dit duurzame concept en ik draag ook nog eens mijn steentje bij. Zo hangt er elke maand iets nieuws in mijn kast! Win win!"

Myriam

 

"Wat ben ik blij dat ik Wauwcloset ken! Stress voor een bruiloft, wat moet ik aan? Een vriendin nam mij mee naar Closet. Er werd uitgebreid de tijd voor mij genomen en met zelfs 2 jurkjes voor de bruiloft ging ik opgelucht naar huis. Vervolgens heb ik wat zomerjurkjes gehaald voor de zomervakantie. Ideaal concept is dit! Je werkt mee aan de duurzaamheid, er is heel veel keuze, het zijn aantrekkelijke prijzen en de vriendelijkheid, deskundigheid en persoonlijke aandacht van de medewerkers is heel erg fijn. Ik ben een echte fan geworden!"

Linda Bellettini, Nieuwegein