Over WAUWcloset WAUWcloset is een vernieuwend duurzaam kledingleaseplatform voor vrouwen die er stijlvol uit willen zien met een zo laag mogelijke impact voor de aarde. Als lid van WAUWcloset heb je toegang tot een een gigantische kledingkast vol met (design)kleding en accessoires die je online en offline kunt samenstellen. WAUWcloset helpt vrouwen proactief bij het maken van kledingkeuzes door eerlijke en onafhankelijk stylingadvies aan te bieden. Bij ons maakt het niet uit welke kledingstuk iemand kiest als het maar de beste versie van de vrouw naar boven brengt. Zo hopen wij vrouwen te inspireren om uiterlijk en innerlijk in hun kracht te zetten waarbij zij ook op hun manier weer een steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld.

De stageplek:

Omdat WAUWcloset een klein bedrijf is krijg je van alles iets mee en elke dag is weer anders. Je helpt met het inkopen van een nieuwe collectie en bestelt labels voor in de kledingstukken. Je hebt veel contact met onze klanten en geeft ze stylingadvies. De ene dag ben je bezig met het inscannen van kledingstukken en de andere dag controleer je of de stukken goed van de was zijn teruggekomen. Soms zit je achter de naaimachine of help je met opbouwen van een event. Ook maak je foto’s van verschillende kledingstukken en verschillende outfits samenstellen om daar vervolgens de lookbooks van te maken. Het is een leerzame uiteenlopende stageplek!

Profiel:

Je bent creatief, proactief en ondernemend. Je bent enthousiast en neemt je verantwoordelijkheid. Door ons kleine team is het teamgevoel erg belangrijk maar dien je ook zelfstandig te kunnen werken. Tijdens je stage werk je nauw samen met de eigenaresse Hanh Vlooswijk-Lu en zal ook je stagebegeleider worden. Als je vijf dagen bij ons stage loopt, ontvang je een stagevergoeding van 250 euro per maand.

Solliciteren?

Kom je graag bij ons stagelopen? Stuur dan je CV en korte motivatie naar ons op via de mail: info@wauwcloset.nl