Over WAUWcloset

WAUWcloset is een vernieuwend duurzaam kledingleaseplatform voor vrouwen die er stijlvol uit willen zien met een zo laag mogelijke impact voor de aarde. Als lid van WAUWcloset heb je toegang tot een een gigantische kledingkast vol met (design)kleding en accessoires die je online en offline kunt samenstellen. WAUWcloset helpt vrouwen proactief bij het maken van kledingkeuzes door eerlijke en onafhankelijk stylingadvies aan te bieden. Bij ons maakt het niet uit welke kledingstuk iemand kiest als het maar de beste versie van de vrouw naar boven brengt. Zo hopen wij vrouwen te inspireren om uiterlijk en innerlijk in hun kracht te zetten waarbij zij ook op hun manier weer een steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld. 

De stageplek;

Tijdens de stage ga je zelfstandig aan de slag met het fotograferen van dameskleding en accessoires voor de webshop. Je maakt mooie en creatieve combinaties die je wil fotograferen. Vervolgens bewerk je je gemaakte fotos’s en plaats je jouw perfecte plaatjes op onze website. Je werkt vanuit onze inspirerende showroom in IJsselstein. Tijdens je stage werk je nauw samen met de eigenaresse Hanh Vlooswijk-Lu en zij zal ook je stagebegeleider worden. Je ontvangt vanzelfsprekend een stagevergoeding!

Wie ben jij?

Je volgt een MBO of HBO opleiding richting grafische vormgeving, etaleren of fotografie. Vanzelfsprekend hou je van fotograferen om vervolgens de perfecte plaatje op te leveren! Je hebt gevoel voor Fashion en duurzaamheid en oog voor detail. Daarnaast ben je flexibel, proactief, nauwkeurig en zelfstandig. Ervaring met foto bewerkingsprogramma’s is een pré. Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag je CV met korte motivatie in onze mailbox: info@wauwcloset.nl