Over WAUWcloset WAUWcloset is een vernieuwend duurzaam kledingleaseplatform voor vrouwen die er stijlvol uit willen zien met een zo laag mogelijke impact voor de aarde. Als lid van WAUWcloset heb je toegang tot een een gigantische kledingkast vol met (design)kleding en accessoires die je online en offline kunt samenstellen. WAUWcloset helpt vrouwen proactief bij het maken van kledingkeuzes door eerlijke en onafhankelijk stylingadvies aan te bieden. Bij ons maakt het niet uit welke kledingstuk iemand kiest als het maar de beste versie van de vrouw naar boven brengt. Zo hopen wij vrouwen te inspireren om uiterlijk en innerlijk in hun kracht te zetten waarbij zij ook op hun manier weer een steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld.

De stageplek:

Je bent een belangrijke schakel in ons kleine enthousiaste team. WAUWCloset krijgt momenteel veel aandacht vanuit diverse kanalen. Jij bent verantwoordelijk voor de communicatie. Hoe presenteren wij ons op onze website, in de media, LinkedIn en op social media. Daarnaast is het maken van video's erg belangrijk. Wij willen de look and feel van WAUWCloset goed overbrengen naar onze toekomstige klanten en/of medewerkers. Jij bent voor deze onderdelen de specialist in ons team. Daarnaast maken we samen een plan wanneer we welke zaken op social media gaan plaatsen. Jij bent hierin de leider. Je hebt veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief.

Profiel:

Je bent creatief en proactief. De Nederlandse taal beheers je goed in woord en schrift. Je bent enthousiast en neemt je verantwoordelijkheid. Door ons kleine team is het teamgevoel erg belangrijk maar dien je ook zelfstandig te kunnen werken. Tijdens je stage werk je nauw samen met de eigenaresse Hanh Vlooswijk-Lu en zal ook je stagebegeleider worden. Als je vijf dagen bij ons stage loopt, ontvang je een stagevergoeding van 250 euro per maand.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag bij ons stagelopen? Dan ontvangen wij graag jouw CV en korte motivatie in onze mail: info@wauwcloset.nl