Iedereen houdt van ervan om er mooi uit te zien. Toch ervaren we allemaal problemen. De mode industrie heeft het lastig het goede imago vast te houden, nu meer en meer mensen te weten komen dat het de meest vervuilende industrie ter wereld is. Mensen ervaren problemen omdat zij zich beginnen te realiseren dat de kleding niet aan hun wensen voldoet. En, last but not least, de producenten en retailers komen erachter dat de manier waarop zij de kleding produceren en verkopen niet duurzaam is en dit zal moeten veranderen in de toekomst. 

Met WAUWcloset willen we een circulair alternatief maken voor massa aankopen. Door een huursysteem, geven we vrouwen toegang tot een oneindige kledingkast, zonder dat zij de kleding of accessoires hoeven te kopen. Ook geven wij de vrouwen die toch willen kopen hiermee de mogelijkheid het kledingstuk eerst te proberen.
Vrouwen krijgen gepersonaliseerd advies en hoeven zich verder ook niet druk te maken om het wassen, strjiken en opslaan van de kleding. WAUWcloset verzorgt dit allemaal voor ze. 

Samen zorgen we voor een duurzame modewereld - en ik vraag me af: What Are U Wearing?