Hoe werkt het huren van kleding bij WAUWcloset?

 


Hoe het werkt

Bij WAUW Closet weten wij dat niet iedereen hetzelfde is en hetzelfde wil huren. Daarom hebben wij opties. Welke er zijn leggen wij hier uit.

Drie stappen om gemakkelijk te huren

Stap 1: Kies je plan

Er zijn bij WAUW Closet drie abonnementsvormen.

WAUWcloset Eenmalig geeft jou eenmalig de mogelijkheid om een kledingstuk of accessoire uit de WAUW Closet basic of premium collectie te kiezen en voor een periode van 4 of 8 dagen te dragen.

WAUWcloset Standaard is een voordeligere keuze om kleding te huren dan de in Eenmalig. STANDAARD geeft jou de keuze om in een maand 4 kledingstukken of accessoires uit de WAUW Closet BASIC collectie te kiezen en voor een periode van een week te dragen.

WAUW Closet Premium is een oneindige kledingkast, waar je vier stukken elke week ongelimiteerd kunt ruilen voor nieuwe stukken uit de basic en premium collectie. 

 

Stap 2: Selecteer je kledingstukken

Selecteer en reserveer je kledingstukken van de WAUW Closet designer collecties. Wij sturen de kledingstukken en accessoires met gratis verzending naar je op in een herbruikbare WAUWcloset tas.

 

Stap 3: Draag de kleding

Draag de kleding zolang je wilt en geniet van de WAUW momenten. Ben je aan iets nieuws toe dan stuur je de kledingstukken gratis in je herbruikbare WAUWcloset tas terug die jij ontvangen hebt. Wij sturen een bericht zodra wij de kledingstukken retour ontvangen hebben en kunnen meteen jouw nieuwe bestelling versturen.

Met de levering van de bestelling ontvang je een retouradres-label.Deze zit aan de achterkant van je adreslabel van je WAUWcloset tas. Hiermee kun je de kleding gratis terugsturen bij de verschillende drop-off punten. In de trial periode mag je een afspraak maken waar wij de kleding persoonlijk op komen halen.