Om het huren voor jou makkelijk te maken hoef je alleen maar de 4 stappen te volgen die wij voor je gemaakt hebben. 

Stap 1: Kies je plan

WAUWcloset heeft drie lidmaatschappen. Hier vind je een kleine omschrijving, meer informatie over de lidmaatschappen vind je onderaan deze pagina. 

WAUWcloset eenmalig geeft jou de mogelijkheid om een kledingstuk of accessoire uit de BASIC of PREMIUM collectie te kiezen. Je kunt zelf kiezen of je het product voor 4 of 9 dagen huurt. 

WAUWcloset standaard is een voordeligere keuze. Standaard geeft jou de mogelijkheid 4 kledingstukken of accessoires in de maand te huren uit de BASIC collectie en deze voor een week in huis te hebben. 

Met WAUWcloset premium heb jij online een oneindige kledingkast. Je kan 4 kledingstukken per week huren en deze elke week ruilen voor nieuwe stukken of in huis houden. Met dit lidmaatschap heb je keuze uit zowel de BASIC als de PREMIUM collectie.

Stap 2: Selecteer je kledingstuk of accessoires

Kies het kledingstuk of accessoire dat jij wilt dragen. Stop het in je virtuele kledingtas en reserveer het. Heb jij een lidmaatschap, dan hoef je natuurlijk niet te betalen voor het gekozen stuk. Na betaling wordt de kleding netjes bij jou thuis afgeleverd in onze herbruikbare WAUWcloset verzendtassen. De verzending is volledig op onze kosten en voor u dus gratis. 

Stap 3: Draag de kleding

Schitter in de dor jou gekozen kleding en geniet van de WAUW momenten.

Stap 4: Retourneren

Gedragen? Aan iets nieuws toe? Stop de kleding die jij gedragen hebt terug in de WAUWcloset verzendtas, wassen en strijken is niet nodig. Bij levering heb je een retourlabel ontvangen, deze zit aan de achterkant van het adreslabel op de tas. Hiermee kun je de kleding gratis retourneren, geef de tas dan af bij een van de verschillende drop-off punten. Zodra wij de kleding weer hebben ontvangen sturen wij je een bericht. Een nieuwe verzending kan dan gelijk in gang worden gezet. 

Lidmaatschappen

Bij WAUWcloset weten we dat niet iedereen hetzelfde is. Iedereen heeft andere wensen, ook als het gaat om huren. Om voor iedereen een passend huursysteem te verzorgen geven wij je de keuze uit meerdere opties. De opties zijn hieronder uitgewerkt.